Workshop

Toen ik voor het eerst zelf met linoleum aan de slag ging vond ik het heel spannend en wist ik niet zo goed hoe ik ermee moest werken. Hierbij heb ik zoveel handigheidjes geleerd, die wil ik jou graag meegeven in deze workshop zodat je met een stevige basis zelf aan de slag kunt!

Tijdens de workshop leer je van begin tot eind de basis van het maken van een linosnede. Je gaat dus echt zelf aan de slag en aan het einde van de workshop naar huis met je eigengemaakte linoprint!

Waardering: 5 uit 5.
Fantastische middag gehad tijdens de lino workshop

Sabine legt alles heel relaxed uit en is zelf ook heel enthousiast. We gingen net zolang door totdat alle cursisten blij waren met het eindresultaat. Mijn eigen gemaakte lino hangt al in de woonkamer! Zeker een aanrader om een keer te doen.

reviews

Waardering: 5 uit 5.
Wát een leuke workshop!

Ik heb er meteen een nieuwe hobby bij! Sabine weet waar ze het over heeft en helpt je goed bij het ontdekken van het materiaal, de gereedschappen en het hele proces van ontwerp tot eindresultaat. Je gaat sowieso naar huis met een eindproduct waar je trots op bent. De mijne gaat vandaag nog aan de muur!

Tijdens de workshop hoor ik graag je feedback, ik zou het ook heel fijn vinden als je na de workshop een review wil schrijven op mijn trustpilot pagina. Als je je aanmeldt via mijn website wordt er automatisch een beoordelingsverzoek gestuurd naar het door jou opgegeven mailadres.

Daarnaast vraag ik je toestemming om foto’s en filmpjes te maken om te gebruiken op de website en op social media. Deze toestemming kun je uiteraard altijd weer intrekken..