Lino Les met Sabine Schetst

Nu ik een business course volg kwam het ineens akelig dichtbij: Doelen stellen voor de toekomst van mijn bedrijf. Weet je dat ik daar eigenlijk al best wel een idee over had? Een droom die ik gewoon niet zo vaak deel met mensen in mijn omgeving… Omdat ik nu met die cursus bezig ben is dat dus exact wat ik wel moest gaan doen, delen waarvan ik droom en hoe ik de toekomst van Sabine Schetst voor me zie.

Dus ik heb het opgeschreven en gedeeld met mijn omgeving! En weet je wat grappig is, eigenlijk gingen er bij mij gelijk allemaal actie knoppen aan. Ik had ineens het gevoel van: waarom wachten en het pas op een later moment doen, terwijl je er eigenlijk gewoon al mee kunt starten?

Een van mijn doelen is namelijk: het geven van workshops. Mensen laten kennis maken met de basis van linosnijden. En eigenlijk is het zo simpel als het lijkt: ik kan er gewoon mee starten! Op instagram vroeg ik mijn volgers wie van hen het leuk zou lijken om mee te doen aan een dergelijke workshop, hoeveel lessen het dan zouden moeten zijn en hoe lang die lessen dan zouden moeten duren. Alles bij elkaar zijn we uitgekomen op twee lessen van elk 3 uur.

Wat me eigenlijk nu alleen nog staat te doen is… Juist ja, het concretiseren!

Ik ga uitzoeken wat het me gaat kosten aan materiaal, waar ik het zou kunnen doen (want ik heb zelf geen atelier ruimte die ik hiervoor kan gebruiken met een groep mensen) en dan ga ik er gewoon mee starten en een datum prikken. Super spannend, maar aan de andere kant geeft het juist ook wel weer heel veel energie om hier gewoon mee aan de slag te gaan.

0 reacties op “Lino Les met Sabine SchetstVoeg die van jou toe →

Reageer